MP´s Själ & Muskler

Massage i Mölndal blir det efter jobbet idag igen. Det är bara en vecka sedan jag var på  MP´s Själ & Muskler som det här fantastiska massageinstitutet heter och jag behöver för tillfället lite mer intensiva behandlingar i massage eftersom jag har väldigt ont i ryggen. Därför går jag dit en gång i veckan nu och då kanske ni undrar om det inte blir dyrt? Det beror på vad man jämför med. Jag tycker inte några hundralappar i veckan är något att orda om. Jag känner folk som lätt handlar för några hundra på Systembolaget varje fredag med det gör inte jag, jag lägger mina pengar på massage och slipper vakna upp med ångest och baksmälla. Så det är väldigt väl investerade pengar i förhållande på vad många andra lägger sina pengar på. Massage gör verkligen nytta och när någonting som fungerar så här bra som denna massage gör på mig så skulle jag helst vilja att så många andra som möjligt får reda på att det går att få bra hjälp av denna massage i Mölndal. Innan jag började på massage höll jag på att bli beroende av värktabletter. Jag behöver fortfarande ta en stark värktablett någon gång ibland men inte alls lika ofta som tidigare. Jag vill avsluta det här inlägget genom att verkligen slå ett slag för denna massage i Mölndal som ni kan få och bli hjälpta av när ni går till MP´s Själ & Muskler. Det går förstås precis lika bra för er i någon annan del av Göteborg som är intresserade av massage att höra av er till MP´s Själ & Muskler. Nu önskar jag all mina fina läsare en riktigt härlig fortsättning på den här dagen. 

Du gillar kanske också...