Badrumsbyggarn Jämtland AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra vecka såhär långt. Jag vet att ni är många som har haft en del frågor och funderingar när det kommer till det här med badrumsrenovering i Östersund med omnejd, och jag tänkte därför att jag skulle skriva ett inlägg om detta idag. Badrumsbyggarn Jämtland AB är ett företag som jag fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon vänt dig till dem och blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått. Jag kände direkt att detta kändes som ett pålitligt och seriöst företag, vilket var väldigt skönt, då jag tidigare stött på en hel del oseriösa företag som sagts kunna hjälpa mig. Personalen hos Badrumsbyggarn Jämtland AB är otroligt duktiga när det kommer till det här med kundservice. Kundservice är någonting som jag tycker att alla företag borde arbeta med, oavsett arbetsområde. Jag kände mig tack vare Badrumsbyggarn Jämtland ABs kundservice väldigt sedd och viktig för företaget, vilket var skönt. Personalen visade även att de ville skapa en bra relation till mig som kund för att jag skulle kunna känna mig trygg och säker i mitt val utav företag. De arbetade under hela projektet med mina egna behov, önskemål och förutsättningar.

Hantverkarna hos Badrumsbyggarn Jämtland AB är erfarna och kunniga inom det här med badrumsrenoveringar, och kunde därför ge mig ett fantastiskt resultat. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Berg, Krokom eller Östersund med omnejd att vända er till just Badrumsbyggarn Jämtland AB. 

Du gillar kanske också...